Grafit Café – din dragoste pentru cafea și natură

   Cu șapte ani în urmă Grafit Café era doar o idee care s-a conturat în jurul unei cești de cafea. A urmat o schiță pe o coală de hârtie care avea să se transforme după câteva luni într-unul dintre cele mai îndrăgite locuri din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din București.
   „Căsuța” gândită ca un curcubeu de nuanțe gri unde ne propusesem să pregătim cea mai bună cafea din oraș a fost construită de la zero de noi, bucățică cu bucățică și ne-am bucurat enorm să vedem cum o grămadă de lemne, cuie, șuruburi, cutii de lac și o schelă metalică au devenit cafeneaua la care am visat, găzduită de o grădină superbă de care ne bucurăm împreună cu clienții noștri în fiecare anotimp.
   Grafit Café este locul potrivit unde să poposiți după o plimbare pe aleile încadrate de flori, o alegere perfectă pentru familii și o încântare pentru copii, mai ales că suntem așezați în fața unei pajiști imense și lângă „dealurile” numai bune de explorat de cei mici.
   Patiseria caldă, tartele delicioase, înghețată, frappe-uri cu topping de ciocolată sau vanilie, cafeaua aromată proaspăt prăjită, fresh-urile de portocale sau limonada îndulcită cu miere sunt doar câteva dintre produsele cu care vă așteptăm cu entuziasm în fiecare zi începând cu ora 09.00 până la închiderea grădinii botanice.
   Suntem atenți la detalii, răbdători, ne implicăm să oferim fiecărui client o experiență plăcută și spunem noi că facem bine ce facem pentru că de ani de zile oameni frumoși vin zilnic la Grafit Café, am văzut cum au crescut copii lângă părinți care au descoperit în Grădina Botanică un spațiu sigur și ofertant, ceva nou de descoperit în fiecare săptămână. Ne ascultăm clienții și de-a lungul timpului am adaptat meniul nostru în funcție de nevoile lor pentru că ne-am propus să facem din această cafenea un loc în care oamenii să se reîntoarcă cu drag și să plece de la noi zâmbind.
   Contextul actual ne-a provocat să luăm toate măsurile de siguranță pentru angajații noștri și pentru clienți, încurajăm plata cu cardul și pentru că nu a mai fost posibilă deschiderea terasei le oferim clienților noștri pături confortabile pe care se pot odihni sau pot face un mic picnic bucurându-se de soare și peisajul verde.
   Chiar la intrarea în Grădina Botanică veți găsi indicatoare de ghidaj către cafeneaua noastră, proximitatea serelor fiind un punct de atracție mai ales că se organizează aici permanent expoziții, ateliere și prezentări cu vânzare de plante.
   Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/GrafitCafeBucharest unde postăm periodic informații despre activitatea noastră și evenimentele la care puteți participa după ce savurați o cafea cu multă spumă de lapte și scorțișoară pregătită cu drag la Grafit Café.